BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 30, 2011

29 januari 2011

29 januari 2011..antara ari yg paling membahagiakan sya..pertama kali menyambut bufday dgn insan tersayang..mmg trase bahagia sgt2..hihihi walaupun kteorang celebrat lmbt n dlm kesederdahanaan..tapi amat menyeronokkn.. thnks to my dear..i love u so much....muah2..

                                                                            nyum2...


                                                  


                                                             adiah dari si dia :)

Saturday, January 22, 2011

20 JANUARY 2011

  20 january 2011..genaplah usia aku yg ke 21...kebanykn remaja bila capai umo 21 mesti akan cube membuat kelainan pada sambutan bufdaynya itu..aku pun sama gak gan diorang...aku cube nk wat kelainan pada bufday aku kali ni..aku mmg betul2 tak sabar nk smbut bufday kali ni..hihihi yelah..mne nye aku tak sabar..sbb kali nie aku dok dekat je gan tunang aku..n menyambut bufday bersama owg yg tersayang adalah impian aku dr dlu...hihihihii
   tapi kita hny merancang..allah yg tentukan..ternyata segala yg aku angan2 kan dan impikan tak tercapai...pada malam bufday aku..aku dpt berita yg tunang aku tak dpt bersama2 menyambut hari bahagia aku tu sbb ada tugasan kerja yg perlu die wat..aku cube menahan kesedihan tu..tp aku tak terdaya..hati aku terasa benar2 sakit..aku menangis semahu2 nya...aku cube gak lah jugak pujuk hati aku nie..tp aku lemah..
   tgh dok khusyuk aku dok feeling..tetibe roomate aku wat suprise lak kat aku..:) terkejut beruk aku dibuatnye..huhuhu tp mmg betul2 terharulah aku mlm tue..tak sngka,roomate aku yg berbangsa cina tue ada plan baik punya tuk bufday aku..tp kesedihan tu ttp terase..:(
    

         nilah kek yg dihadiahkn oleh roomate aku kat aku..hihihihi

   esok nye 21 januari 2011..aku gn kwn bek ku p menderma darah..hajat yg aku impikan slama nie dah terlaksana...hihihi pengalaman menderma darah mmg tak dpt digambarkan..walaupun sakit skit tp kepuasan tu mmg tak terhingga...lps kteornag derma darah..kiteorng ramai2 g 1b nak celebrat bufday aku..nie pun pengalman pertama aku....hiihihi slama nie smbut dgn family je..taun nie pertama kali aku dpt smbut gn kwn2..walaupun kne kuar wet sikit..tp aku tak kisah..asalkan kwn2 aku hepi..aku pun hepi..hihihihi time nie pun aku dapt kek n adiah dr kwn2..n mmg btl2 happening n enjoy..hihihihi










   hari ni 22 Januari 2011..bru 2 hari aku melangkah ke alam 21..aku gan si die bergaduh...sedih tak dapt sambut bufday dgn die tak abis lagi...tmbh kteorang gaduh sbb nie jugak...bertul ke aku nie btl2 tak faham die?? betul ke aku nie pentngkn diri sendiri ?? aku tak tahu ape lgi yg perlu aku buat...aku ase ttp akan dianggap begitu smp ble2..klu betullah yg dikata..aku akan sedia melepaskn die tuk die mencari insan yg lebih memahaminya dgn lebih lagi...asalkan dia bahagia...
  

Thursday, January 13, 2011

sahabat selamanya

aku nk tujukan lirik lagu ni kepada semua kawan2 ku yg sudi menjadi kwn ku n menjadi peneman idup ku...terutamanya pada izaean syazwani yg telah bersama dgn aku dr dlu lg tidak kira dlm apa jua keadaan n teman terbaru aku izah mohamad yg ku temui di ums..walaupun adakalanya kita trase gn kwn kita..tp kwn kita juga manusia biasa..takkn lepas dr membuat kesalah..begitu jugak dgn diri kita yg tak lepas dr membuat kesilapan..so trima lah kwn kita seadanya...kadang kala perselisihan faham akan membuatkan hubungan kita dgn kwn kita bertambah erat..nmun jgnlah memanjangkan perselisihan faham itu kerana ia jugak akan membuatkan hubungan itu makin rengang dan akhirnya berakhir di tengah jalan.... buat kwan2 ku semua i love u all :)


Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia

Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia

Berakit-rakit kita kehulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita

mencari Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia

Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selama-lamanya… setia…

Monday, January 10, 2011

kelas..kelas...assigment..assigment..huhuhu

huh..skrng bru aku trase seperti seorang pelajar..penat2..gan kelasnya dr pg smp  ke ptg..kuar kul 8 lik kul 6 lebih..mmg gler..huhuhu bru je seminggu buka sem assigment dah bertimbun..tu bru assigment individu..lum lg assigment group..mmg betul kte senior..makin lama kite dok kat u nie..makin susah subjek2 nya..huhuu klu tak cepat..tertinggal lah kite d blkng..huhuhu klu boleh nak je putarkan mase g berlalu gn cepat..huhuhu :(

Thursday, January 6, 2011

muzium sabah

semalam pagi p pejabat agama sabah,tny pasal proses nikah..upe2nye..bukn senang nk nikah nie..kne minta kelulusan dekan dlu..huhuhu..ingtkan owg dah keje je yg kne minta kelulusan..owg yg study pun kne minta..adoii..huhu yg tunang aku ble dpt tau mcm tu..muke dah masam je...hik3 dr hepi trs jd bimbang..hahaha lawak je tgk muke dia waktu tue..hahaha (jgn marah ye sya kutuk awk sikit2 je..hik3) dah selesai sume keje kteorng pun g lah lepak muzium sabah.masuk murah sesangat rm2 je sorang..ble masuk sne ade gaklah ase gerun..pe taknya..sume brg peninggalan yg lama..pedang tuk penggal owg pun ade dlm tue..huhuhu seram2..yg paling best ade tulang ikan paus besar sgt..tp syg..tk leh nk tngkap gmbr dlm tue..huhuhu ble kite tgk dr luar..seolah2 kwsan tue kecik je. ble dah msuk dlm upe2 kwsn tu punyalah besar..ade galeri lukisan,muzium tamadun islam dan ape ntah..lupelah plak..huhuhu tp mmg best gaklah g sne..aku cuma sempat jlan smpai galeri lukisan je..yg ag 2 tempat dah tak larat dah..dah lah berbaju kurung huh....nie ade lah skit gmbr aku d sna..next time mau ajak kwn2 g sne..hihi

rindu...

wah..rindunya aku pd blog aku nie..hik3..dah lame tak update..huhu ape tak nye..bila nk update je dok ralik men game..niat nak update..tapi ble dah dpt game..lupe donia..hik3 skrng dah msuk 6 ari dok di sabah..huhu rindu pada mak,ayah,adik,abg kakak n anah buah yang comei danish..rindu sgt2..huk3 :( jadual kelas pun tgk makin padat..huk3 tajuk assigment pun dah dpt..enth ble nk mula wat pun tak tau..haha nnt ble lectr dah mnt brulah kalut nak buat.ble markah rendah jd geram..mrhkan lectr bg markah ckit padahal diri sendiri nie ha yg wat keje tak nk betoi2..ble dah kne..pdnlah muke..hihihi jap g nie kul dua nk g kelas plak..adoii..penat lorh..huhuhu




danish..mak ngah rindu danish..huk3
There was an error in this gadget