BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 6, 2012

~saya kembali~

Salam hye u olls...setelah bedekad chu kembali lagi.hihihihi kira update post hari ni sebab dah berada di tahap bosan yang kritikallah..hahaha hmm..actually byk benda dah yg tersimpan di dalam hati ni..namun tak dapat nk di luahkan..huhu kalaulah boleh kembali ke zaman kanak-kanak,dah lama dah chu balik jadi budak. hidup budak-budak kan senang..tak yah pikir masalah..lapo nagis..kenyang ketawa..buat salah pun tak de dosa lagi..huhuhu hai..bersabarlah hati..hidup sebagai siswazah..hidup di perantauan mmg byk kesabaran yang di perlukan..hmmm namun bersyukur kerana aku di anugerahkan seorang suami yang memahami..walaupun ada kalanya bila kita meluah pada dia..tapi kita di marah balik..tpi dialah yg dapat mengubat hati ini selain ibu..mcm mna dgn kawan2 pulak?? hmm alhamdulillah chu di kurniakan kawan2 yg baik..tp sebaik2 mereka..berapalah yg bnr2 akan berada di samping kita bila kita memerlukannye? siapalah yg benar2 akan mendengar segala luahan hati ini?? susah untuk mencari kawan yg benar-benar bergelar sahabat..untungnye pada mereka yg memiliki sahabat yang setia..insyallah masih mencari..dan sudah ade 2,3 nama yg tersenarai..hihi (mcm nk buat pemilihan ape je..hak3)

mood : aku pun tak tau ape aku berleter nie..adoii..tapi yang pasti hati tengah geram n panas..huhuhuhu

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget